OVER ONS

FOTOGALLERIJ

Wenst u al even binnen te kijken? Wij bieden voor ieder wat wils, zo hebben we diverse softmatten, een rollenbaan, hindernissen, een heuse klimmuur, de bouwzone, glijbanen, trampolines en uiteraard het ballenbad. Klik vlug op de knop.

HUISREGELS

Uiteraard zijn er een aantal regels welke wij trachten te hanteren, zodat iedereen - groot en klein - kan genieten van een zorgeloze dag. Indien we deze samen respecteren houden we het proper en veilig. Veiligheid voor alles.

ZAAL HUREN

Het is ook mogelijk bij 't Mierennest om de binnenspeeltuin in zijn geheel te huren. Dit kan enkel na onze openingsuren of op dagen dat wij normaal gesloten zijn. Huren kan voor eender welke gelegenheid. U denkt het, wij brengen het in orde.

GEHEEL HUREN BINNENSPEELTUIN

U kan best via dit formulier of telefonisch contact opnemen indien u interesse hebt om de binnenspeeltuin in zijn geheel te huren. Voor elke type feest helpen wij u graag verder.

ONZE MISSIE

Wij doen graag ons uiterste best om alle kinderen een onvergetelijk, leuk en vooral veilig speelmoment te bezorgen. Ook aan de ouders of begeleiders besteden wij graag aandacht, zodat iedereen met een tevreden gevoel naar huis keert. Hebt u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet ons hierover aan te spreken, wij trachten steeds uit zowel positieve als negatieve feedback het beste te halen zodat 't Mierennest de leukste binnenspeeltuin in de regio blijft.

OPENINGSUREN

Woensdag, zaterdag. zon- en feestdagen 13u tot 19u.
Schoolvakanties zijn we alle dagen open (herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie) van 13u tot 19u.
Juli/Aug. (incl feestdagen) woensdag t.e.m. zondag 13u tot 19u.
CONTACT
info@mierennest.be
Tel: 0479/43.74.34
REKENINGNUMMER
BE66-0689-3187-0943
Adres
Sint Jansstraat 9
9220 Hamme
BTW-nummer
BE 0877.531.383
Social
't Mierennest | Hamme | logo